TL;DR: Ако искате вкус на нещо свежо, вкусно и питателно, превърнете

...
TL;DR: Ако искате вкус на нещо свежо, вкусно и питателно, превърнете
Коментари Харесай

Пийте ежедневните си плодове и зеленчуци с тази мощна сокоизстисквачка за $90!

TL;DR:  Ако желаете усет на нещо свежо, вкусно и питателно, превърнете вашите плодове и зеленчуци във вкусни сок с натискането на един бутон с Cold Press Slow Masticating Machine, в този момент в продажба единствено за $89,99!

Елате вътре за отмора от топлото време и изпийте чаша свеж, студено пресован сок. Бавно дъвчещата сокоизстисквачка за студена преса извлича всички вкусни и питателни сокове от същинска градина от плодове и зеленчуци. Независимо дали се чувствате като чаша студен портокалов сок или ослепителен мирис на студено киви, можете да сервирате нещо освежаващо, когато вземете тази мощна сокоизстисквачка само за $89,99 (общ. $108).

Тази сокоизстисквачка значи бизнес. Сокоизстисквачката KEDEMAS с постепенно дъвчене разполага с 150 W мотор, който смачква плодовете и зеленчуците, с цел да извлече по-питателен сок, без значение дали става въпрос за смилане на нар или мелене на грейпфрут. Той също по този начин е подкрепят от 7-сегментен витлообразен механизъм и скорост от 80 RPM...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР